REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 1 stiklinė spanguolių
- 3 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spanguolės, nuplikytos verdančiu vandeniu, ištrinamos pro sietelį.
Tirščiai užpilami vandeniu, pavirinami, nuoviras iškošiamas ir tirščiai išmetami.
Skystis vėl verdamas, pasaldinamas, į jį supilamas truputyje vandens išleistas krakmolas, užvirinama ir puodas nukaičiamas.
Tada supilamos uogų sultys.
Kisielius tiekiamas ataušęs, supilstytas į šaltu vandeniu suvilgytus indelius.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1.5 valgomojo šaukšto krakmolo
- 1 stiklinė spanguolių
- 3 stiklinės vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Spanguolės, nuplikytos verdančiu vandeniu, ištrinamos pro sietelį.
Tirščiai užpilami vandeniu, pavirinami, nuoviras iškošiamas ir tirščiai išmetami.
Skystis vėl verdamas, pasaldinamas, į jį supilamas truputyje vandens išleistas krakmolas, užvirinama ir puodas nukaičiamas.
Tada supilamos uogų sultys.
Kisielius tiekiamas ataušęs, supilstytas į šaltu vandeniu suvilgytus indelius.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą