Ištirpinti sviestą ir šokoladą. Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų. Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį. Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa. Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi. Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Puošti pagal savo skonį. Skanaus.
Autorius: Inga
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
100 gramų graikinių riešutų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas kiaušinių (trynys)
1 stiklinė kvietinių miltų
200 gramų pieniško šokolado
šiek tiek druskos
140 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinti sviestą ir šokoladą. Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų. Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį. Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa. Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi. Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Puošti pagal savo skonį. Skanaus.