• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
    Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų.
    Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį.
    Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa.
    Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi.
    Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
    Puošti pagal savo skonį.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 100 gramų graikinių riešutų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 200 gramų pieniško šokolado
  • šiek tiek druskos
  • 140 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpinti sviestą ir šokoladą.
    Ataušinti ir sudėti į masę cukrų, druską, bei vanilinį cukrų.
    Įplakti kiaušinius ir kiaušinio trynį.
    Suberti miltus, smulkiai sukapotus graikinius riešutus ir maišyti, kol tešla taps vientisa.
    Paimti keturkampę formą ir jos dugną iškloti kepimo popieriumi.
    Įpilti tešlą į formą ir kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
    Puošti pagal savo skonį.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų