šiek tiek razinų (galima dar pjaustytų džiovintų abrikosų, aguonų ir pan.)
šiek tiek kondensuoto pieno (neatidarytas verdamas vandenyje 1 val)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai paprasta, greita ir skanu. Įdedame kondensuoto pieno skardinę į puodą su vandeniu ir verdame apie 40-50 min. Sumaišius sviestą, pieną bei miltus, tešlą tarkuojame per rupią tarką ir gautus trupinius iškepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepame apie 10 min.). Iškeptus trupinius sumaišome su razinomis, aguonomis ar kitokiais mėgstamais priedais bei su kondensuotu pienu. Viską sudedame į formą (ją išklojame plastikiniu maišeliu, bus lengviau išimti), su šaukštu paspaudžiame, kad trupiniai labiau suliptų vienas su kitu ir atvėsiname. Skanaus.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
6 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
200 gramų sviesto
šiek tiek razinų (galima dar pjaustytų džiovintų abrikosų, aguonų ir pan.)
šiek tiek kondensuoto pieno (neatidarytas verdamas vandenyje 1 val)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai paprasta, greita ir skanu. Įdedame kondensuoto pieno skardinę į puodą su vandeniu ir verdame apie 40-50 min. Sumaišius sviestą, pieną bei miltus, tešlą tarkuojame per rupią tarką ir gautus trupinius iškepame 180 laipsnių temperatūros orkaitėje (kepame apie 10 min.). Iškeptus trupinius sumaišome su razinomis, aguonomis ar kitokiais mėgstamais priedais bei su kondensuotu pienu. Viską sudedame į formą (ją išklojame plastikiniu maišeliu, bus lengviau išimti), su šaukštu paspaudžiame, kad trupiniai labiau suliptų vienas su kitu ir atvėsiname. Skanaus.