Bulves bei burokėlius išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti ir susmulkinti. Obuolį sutarkuoti rupia tarka ir sumaišyti su kiaušinių gabalėliais. Bulves ir burokėlį taip pat rupiai sutarkuoti. Silkių filė susmulkinti. Plokščioje lėkštėje pusmėnulio forma sudėti pusę bulvių, jas sutepti majonezu. Ant viršaus dėti sluoksnį silkių, ant jų – obuolių bei kiaušinių, burokėlių ir vėl bulvių. Kiekvieną sluoksnį aptepti majonezu. Agurkus supjaustyti plonyčiais griežinėliais ir išdėlioti ant viršaus kaip žvynus. Pelekus ir uodegą padaryti iš poro, akis iš alyvuogių griežinėlių. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (rauginti)
1 vienetas alyvuogių
2 vienetai bulvių
1 vienetas obuolių (antaniniai)
1 vienetas porų (lapai)
2 vienetai kiaušinių
4 vienetai silkių (filė)
100 mililitrų majonezo
1 vienetas burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves bei burokėlius išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Kiaušinius kietai išvirti, nulupti ir susmulkinti. Obuolį sutarkuoti rupia tarka ir sumaišyti su kiaušinių gabalėliais. Bulves ir burokėlį taip pat rupiai sutarkuoti. Silkių filė susmulkinti. Plokščioje lėkštėje pusmėnulio forma sudėti pusę bulvių, jas sutepti majonezu. Ant viršaus dėti sluoksnį silkių, ant jų – obuolių bei kiaušinių, burokėlių ir vėl bulvių. Kiekvieną sluoksnį aptepti majonezu. Agurkus supjaustyti plonyčiais griežinėliais ir išdėlioti ant viršaus kaip žvynus. Pelekus ir uodegą padaryti iš poro, akis iš alyvuogių griežinėlių. Skanaus!