Razinas išmirkyti vandenyje, geriausiai per naktį. Smulkiai supjaustytus svogūnus su razinomis patroškinti keptuvėje. Baigiant troškinti sudėti prieskonius, cinamoną, pomidorų padažą. Palaukti kol viskas atvės. Kai atšals tik tada galima dėti šalia supjaustytos silkutės. Skanaus!
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
500 gramų silkių (filė)
4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek kvapiųjų pipirų
70 gramų razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas išmirkyti vandenyje, geriausiai per naktį. Smulkiai supjaustytus svogūnus su razinomis patroškinti keptuvėje. Baigiant troškinti sudėti prieskonius, cinamoną, pomidorų padažą. Palaukti kol viskas atvės. Kai atšals tik tada galima dėti šalia supjaustytos silkutės. Skanaus!