INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 250 gramų silkių
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 10 vienetų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (be druskos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais. Morkas nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka. Šampinjonus supjaustyti riekelėmis. Silkę (bet, kad nebūtų labai sūri) supjaustyti gabalėliais. Morkas kepinti su šlakeliu aliejaus. Sudėti svogūnus. Vėliau pievagrybius. (Viską dėti palaipsniui). Pagardinti universaliais prieskoniais be druskos. Baigiant kepti, įdėti kelis šaukstus pomidorų padažo. Ataušintą masę sumaišyti su silkės gabaliukais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 3 vienetai svogūnų
- 250 gramų silkių
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- 10 vienetų pievagrybių
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (be druskos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais. Morkas nuskusti ir sutarkuoti burokine tarka. Šampinjonus supjaustyti riekelėmis. Silkę (bet, kad nebūtų labai sūri) supjaustyti gabalėliais. Morkas kepinti su šlakeliu aliejaus. Sudėti svogūnus. Vėliau pievagrybius. (Viską dėti palaipsniui). Pagardinti universaliais prieskoniais be druskos. Baigiant kepti, įdėti kelis šaukstus pomidorų padažo. Ataušintą masę sumaišyti su silkės gabaliukais. Skanaus!
Autorius: Jurgita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI