Įdarui: 400 g. jautienos arba kiaulienos pjaustytos juostelėmis; 50 g. majonezo; prieskonių picai; 300 g. dešrelių mėgiamų; 100 g. pomidorų padažo arba ketčiupo; 200 g. marinuotų agurkėlių; 150 g. mozarelos picai.
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, berti druską ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot.
Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Deti į 220 laipsnių orkaitę, kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vėl į orkaitę.
SKANAUS
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
25 gramai mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 400 g. jautienos arba kiaulienos pjaustytos juostelėmis; 50 g. majonezo; prieskonių picai; 300 g. dešrelių mėgiamų; 100 g. pomidorų padažo arba ketčiupo; 200 g. marinuotų agurkėlių; 150 g. mozarelos picai.
Mieles sutrupinti, įpilti vandenį, berti druską ir išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir išmaišyti, berti miltus ir minkyti tešlą. Išminkytą tešlą padėti 30 - 40 min. pakilti. Kai tešla iškils, ją iškočioti, subadyti šakute.
Mėsą sumaišyti su prieskoniais ir majonezu, palikti pusvalandžiui pasimarinuot.
Tešlos paplotį aptepti pomidorų padažu, dėti pamarinuotą mėsytę, berti riekutėm supjaustytas dešreles ir apdėti agurkėliais. Deti į 220 laipsnių orkaitę, kepti. Prieš baigiant kepti apibarstom mozarela ir vėl į orkaitę.