PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paimkite gatavą mielinę sluoksniuotą tešlą, atšildykite, iškočiokite (tešla neturi būti labai plona).
Išplakite kiaušinio baltymus, dėkite medų ir gerai išmaišykite.
Tešlą supjaustykite lygiais stačiakampiais, kad tilptų pusė dešrelės. Viename kiekvieno stačiakampio krašte išilgai dėkite šiek tiek pomidorų pastos ir ant jos per pusę perpjautą dešrelę (prieš tai ją pamirkyti kiaušinio ir medaus plakinyje, perteklių nuvarvinti), o pusę tešlos stačiakampio kelis kartus perpjaukite horizontaliai.
Dešreles gražiai susukti ir dėti į sviestu pateptą skardą ar naudoti kepimo popierių.
Konditeriniu teptuku aptepkite pyragėlius likusiu kiaušinių ir medaus plakiniu, tada apibarstykite juos sezamo sėklomis.
Kepti orkaitėje kol pyragėliai įgaus gražią auksinę rusvą spalvą.