• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų ananasų (konservuoti, smulkinti, indelis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai morkų (smulkiai sutarkuotos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 0.5 stiklinės ananasų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
    Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
    Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos.
    Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus.
    Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu.
    Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų ananasų (konservuoti, smulkinti, indelis)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 0.5 stiklinės cukraus pudros
  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai morkų (smulkiai sutarkuotos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 250 gramų maskarponės sūrio
  • 0.5 stiklinės ananasų sulčių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
    Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
    Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
    Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos.
    Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus.
    Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu.
    Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų