REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 20
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
- Tuomet supilti miltus ir ištisai maišyti kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
- Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu, maišeliu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
- Įdarui sumaišyti varškę su smulkintu česnaku ir pjaustyta lašišos filė
- Iškeptus ir atvėsusius pyragaičius perpjauti per pusę ir įdaryti paruoštu varškės kremu su lašiša.
REKLAMA