• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino (kepiniams)
  • 150 gramų miltai
  • 20 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 125 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai vandens
  • 200 gramų varškės ((kreminė))
  • 2 skiltelės česnakų
  • 100 gramų lašišų (ZIGMO šaltai rūkyta Atlantinė file)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų margarino (kepiniams)
  • 150 gramų miltai
  • 20 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 125 mililitrai pieno
  • 125 mililitrai vandens
  • 200 gramų varškės ((kreminė))
  • 2 skiltelės česnakų
  • 100 gramų lašišų (ZIGMO šaltai rūkyta Atlantinė file)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną sudėti į puodą storu dugnu, viską išmaišyti ir užvirinti.
  2. Tuomet supilti miltus ir ištisai maišyti kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 mušti kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga.
  3. Paruoštą tešlą formuoti konditeriniu švirkštu, maišeliu. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min.
  4. Įdarui sumaišyti varškę su smulkintu česnaku ir pjaustyta lašišos filė
  5. Iškeptus ir atvėsusius pyragaičius perpjauti per pusę ir įdaryti paruoštu varškės kremu su lašiša.

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų