Apelsiną kartu su žievele supjaustykite smulkiomis skiltelėmis, išimkite sėklas, užpilkite nedideliu kiekiu obuolių sulčių, virinkite 5 min., tada apelsinų masę pertrinkite per sietą, užpilkite likusiomis sultimis, pavirkite 5 min., supilkite į sterilius stiklainius ir užsukite. Prieš vartojimą pagal skonį galima įberti cukraus.
Autorius: janina
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 litras moliūgų (sultys)
2 litrai obuolių sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsiną kartu su žievele supjaustykite smulkiomis skiltelėmis, išimkite sėklas, užpilkite nedideliu kiekiu obuolių sulčių, virinkite 5 min., tada apelsinų masę pertrinkite per sietą, užpilkite likusiomis sultimis, pavirkite 5 min., supilkite į sterilius stiklainius ir užsukite. Prieš vartojimą pagal skonį galima įberti cukraus.