INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vyniuogių (be kauliukų)
- 300 gramų vištos filė (virta)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną pasmulkinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, sumaišyti su mėsa.
Bulves, svogūną supjaustyti kubeliais.
Salotas pasūdyti, įberti pipirų, apšlakstyti citrinos sultimis ir sumaišyti su majonezu ir grietine.
Autorius: Zina
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bulvių (virtos)
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų vyniuogių (be kauliukų)
- 300 gramų vištos filė (virta)
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną pasmulkinti.
Vynuoges perpjauti per pusę, sumaišyti su mėsa.
Bulves, svogūną supjaustyti kubeliais.
Salotas pasūdyti, įberti pipirų, apšlakstyti citrinos sultimis ir sumaišyti su majonezu ir grietine.
Autorius: Zina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI