INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 150 gramų graikinių riešutų
- 200 gramų kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 5 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves ir kiaušinius išvirkite. Nulupkite. Bulves supjaustykite kubeliais. Kiaušinių virtus baltymus atskirkite nuo trynių ir atskirai supjaustykite.
Graikinius riešutus paskrudinkite ant keptuvės, vėliau juos susmulkinkite. Kelis nesmulkintus palikite papuošimui.
Morkas sutarkuokite su stambia tarka. Galite įdėti truputį česnako.
Kopūstus supjaustykite, pasūdykite, sumaišykite ir nuspauskite sultis.
Paimkite plačią lėkštę ir dėkite mišrainę sluoksniais.
Pirmas sluoksnis- bulvės, majonezas.
Antras- morkos, majonezas.
Trečias- tryniai, majonezas.
Ketvirtas- kopūstai, majonezas.
Penktas- kiašinių baltymai, graikiniai riešutai.
Mišrainės viršų galite papuošti riešutais. Atvėsinkite.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 150 gramų graikinių riešutų
- 200 gramų kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 5 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves ir kiaušinius išvirkite. Nulupkite. Bulves supjaustykite kubeliais. Kiaušinių virtus baltymus atskirkite nuo trynių ir atskirai supjaustykite.
Graikinius riešutus paskrudinkite ant keptuvės, vėliau juos susmulkinkite. Kelis nesmulkintus palikite papuošimui.
Morkas sutarkuokite su stambia tarka. Galite įdėti truputį česnako.
Kopūstus supjaustykite, pasūdykite, sumaišykite ir nuspauskite sultis.
Paimkite plačią lėkštę ir dėkite mišrainę sluoksniais.
Pirmas sluoksnis- bulvės, majonezas.
Antras- morkos, majonezas.
Trečias- tryniai, majonezas.
Ketvirtas- kopūstai, majonezas.
Penktas- kiašinių baltymai, graikiniai riešutai.
Mišrainės viršų galite papuošti riešutais. Atvėsinkite.
Autorius: Marija
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI