• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (ar petražolės)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas)
  • 100 gramų pupelių (smulkios)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pamirkyti pupeles šaltame vandenyje 12 val., užvirti, nupilti vandenį, įpilti šviežio ir virti, kol pupelės išvirs. Puode storu dugnu įkaitinti aliejų, pakepinti susmulkintus česnakus ir smulkiai supjaustytą svogūną, vėliau įdėti supjaustytą saliero kotą ir lengvai apkepinti. Supilti į puodą su pakepintomis daržovėmis sultinio, užvirti, įpilti pomidorų tyrės. Virti 2-3 min., suberti makaronus ir pupeles. Pasūdyti. Virti sriubą, kol išvirs makaronai. Pabaigoje įberti mairūnų, pipirų. Uždengti, nukaisti ir leisti sriubai 5 min. pastovėti. Prieš patiekiant, pabarstyti smulkiai pjaustytais krapais ar petražolėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų (ar petražolės)
  • šiek tiek mairūnų (džiovintas)
  • 100 gramų pupelių (smulkios)
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • 250 gramų makaronų
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 1.5 litro sultinio (daržovių)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pamirkyti pupeles šaltame vandenyje 12 val., užvirti, nupilti vandenį, įpilti šviežio ir virti, kol pupelės išvirs. Puode storu dugnu įkaitinti aliejų, pakepinti susmulkintus česnakus ir smulkiai supjaustytą svogūną, vėliau įdėti supjaustytą saliero kotą ir lengvai apkepinti. Supilti į puodą su pakepintomis daržovėmis sultinio, užvirti, įpilti pomidorų tyrės. Virti 2-3 min., suberti makaronus ir pupeles. Pasūdyti. Virti sriubą, kol išvirs makaronai. Pabaigoje įberti mairūnų, pipirų. Uždengti, nukaisti ir leisti sriubai 5 min. pastovėti. Prieš patiekiant, pabarstyti smulkiai pjaustytais krapais ar petražolėmis. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų