Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu. Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles. Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais. Gaunasi labai skanios salotos. Gero apetito!
Autorius: Arvydas
INGREDIENTAI:
1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
0.5 vieneto kukurūzų (konservuoti, skardinė)
1 sauja petražolių
100 gramų ryžių (virti)
1 vienetas svogūnų (raudonieji)
2 vienetai kiaušinių (kietai virit)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
500 gramų krevečių be kevalo (šaldytos)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetes nuploviau, sudėjau į keptuvę, išgarinau vandenį ir pakepinau apie 5 min. su sviestu. Ananasų griežinėlius susmulkinau į kubelius, nuluptą svogūną supjausčiau pusžiedžiais, susmulkinau petražoles. Virtus ryžius sumaišiau su pakepintomis krevetėmis, ananasais, svogūnu, petražolėmis, nusunktais kukurūzais, susmulkintais kiaušiniais, alyvuogių aliejumi, citrinų sultimis, 3 šaukštais nuo konservuotų anansų likusio skysčio, druska bei pipirais. Gaunasi labai skanios salotos. Gero apetito!