• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2/5 gramo juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 180 gramų druskos
  • 1 kilogramas burokėlių
  • 2/5 gramo kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius pavirti 1,5-2 val.
    Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
    Burokėlius su svogūnais sudėti į stiklainius, suberti prieskonius.
    Paruošti užpilą: 1 l vandens 60 g druskos ir karštą užpilti ant burokėlių.
    Užsukti.
    Stiklainius sterilizuoti: 0,5 l - 40 min, 1 l - 50 min.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 2/5 gramo juodųjų pipirų
  • 3 vienetai laurų lapų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 180 gramų druskos
  • 1 kilogramas burokėlių
  • 2/5 gramo kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius pavirti 1,5-2 val.
    Atvėsinti, nulupti ir supjaustyti.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
    Burokėlius su svogūnais sudėti į stiklainius, suberti prieskonius.
    Paruošti užpilą: 1 l vandens 60 g druskos ir karštą užpilti ant burokėlių.
    Užsukti.
    Stiklainius sterilizuoti: 0,5 l - 40 min, 1 l - 50 min.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų