• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 mililitrų vandens
  • 100 gramų razinų (džiovintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisius nuplauname, slyvas ir abrikosus susmulkiname.
    Viską sumaišome, įdedame medų ir dar kartą permaišome.
    Iš kiaušinių, vandens ir miltų suminkome tešlą, iš kurios formuojame koldūnus.
    Į koldūnų vidų dedame paruoštą įdarą.
    Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 10-15min.
    Valgome su grietine arba išlydytu sviestu.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 100 gramų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų spanguolių (džiovintos)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 180 mililitrų vandens
  • 100 gramų razinų (džiovintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vaisius nuplauname, slyvas ir abrikosus susmulkiname.
    Viską sumaišome, įdedame medų ir dar kartą permaišome.
    Iš kiaušinių, vandens ir miltų suminkome tešlą, iš kurios formuojame koldūnus.
    Į koldūnų vidų dedame paruoštą įdarą.
    Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 10-15min.
    Valgome su grietine arba išlydytu sviestu.
    Skanaus!

Autorius: Deimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų