• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • šiek tiek migdolų (plokštelės)
  • šiek tiek vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų sviesto
  • 120 gramų kokosų (drožlės)
  • 250 gramų krekerių (pakuotės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakiau su cukrumi bei vanilės ekstraktu iki baltos masės.
    Sudėjau krakmolą, miltus, 100 ml pieno ir viską gerai išmaišiau.
    Likusį pieną užvirinau ir, supylus pasiruoštą kiaušinių masę, pastoviai maišant viriau virš mažos ugnies, kol gavosi pudingo konsistencijos masė.
    Tuomet gautą masę atvėsinau.
    Atvėsus, gerai sumaišiau su ištirpintu sviestu ir įmaišiau kokoso drožles.
    Galiausiai viską sumaišiau su grūstais krekeriais ir viską sudėjau į folija išklotą formą.
    Gerai suspaudžiau, apibarsčiau kokosų drožlėmis bei migdolų plokštelėmis ir padėjau nakčiai į šaldytuvą.
    Kitą dieną supjausčiau gabalėliais ir patiekiau.
    Skanaus.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 160 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • šiek tiek migdolų (plokštelės)
  • šiek tiek vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų sviesto
  • 120 gramų kokosų (drožlės)
  • 250 gramų krekerių (pakuotės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinių trynius išplakiau su cukrumi bei vanilės ekstraktu iki baltos masės.
    Sudėjau krakmolą, miltus, 100 ml pieno ir viską gerai išmaišiau.
    Likusį pieną užvirinau ir, supylus pasiruoštą kiaušinių masę, pastoviai maišant viriau virš mažos ugnies, kol gavosi pudingo konsistencijos masė.
    Tuomet gautą masę atvėsinau.
    Atvėsus, gerai sumaišiau su ištirpintu sviestu ir įmaišiau kokoso drožles.
    Galiausiai viską sumaišiau su grūstais krekeriais ir viską sudėjau į folija išklotą formą.
    Gerai suspaudžiau, apibarsčiau kokosų drožlėmis bei migdolų plokštelėmis ir padėjau nakčiai į šaldytuvą.
    Kitą dieną supjausčiau gabalėliais ir patiekiau.
    Skanaus.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų