Supjaustome mėsą kubeliais ir pakepiname aliejuje. Vėliau dedame burokine tarka sutarkuotas morkas, joms truputį apkepus dedame svogūną. Viską pagardiname prieskoniais, druska ir juodaisiais pipirais. Vėliau suberiame virtus, šaltu vandeniu perkoštus ryžius. Įdedame kečupo ir viską sumaišius pakepiname. Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai morkų
2 vienetai ryžių (pakeliai)
2 vienetai svogūnų
400 gramų kiaulienos kumpio
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių
3 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustome mėsą kubeliais ir pakepiname aliejuje. Vėliau dedame burokine tarka sutarkuotas morkas, joms truputį apkepus dedame svogūną. Viską pagardiname prieskoniais, druska ir juodaisiais pipirais. Vėliau suberiame virtus, šaltu vandeniu perkoštus ryžius. Įdedame kečupo ir viską sumaišius pakepiname. Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais. Skanaus.