• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai ryžių (pakeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome mėsą kubeliais ir pakepiname aliejuje.
    Vėliau dedame burokine tarka sutarkuotas morkas, joms truputį apkepus dedame svogūną.
    Viską pagardiname prieskoniais, druska ir juodaisiais pipirais.
    Vėliau suberiame virtus, šaltu vandeniu perkoštus ryžius.
    Įdedame kečupo ir viską sumaišius pakepiname.
    Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai ryžių (pakeliai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos kumpio
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 3 valgomieji šaukštai kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome mėsą kubeliais ir pakepiname aliejuje.
    Vėliau dedame burokine tarka sutarkuotas morkas, joms truputį apkepus dedame svogūną.
    Viską pagardiname prieskoniais, druska ir juodaisiais pipirais.
    Vėliau suberiame virtus, šaltu vandeniu perkoštus ryžius.
    Įdedame kečupo ir viską sumaišius pakepiname.
    Labai skanu plovą valgyti su raugintais arba marinuotais agurkėliais.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų