• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • 1 vienetas morkų
  • 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
  • 2 vienetai porų ((baltos dalys))
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 50 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 litro sultinio (vištienos arba daržovių)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam patiekalui puikiai tinka ir paukštiena.
    Kiaulienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, petražolėmis, džiūvėsėliais, druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuoti vidutinio dydžio kamuoliukus ir sudėti į puodą su sultiniu.
    Virti apie 30 min.
    Padažui perpjauti baltąsias porų dalis per pusę išilgai ir tada supjaustyti juostelėmis.
    Sutarkuoti morką.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti jame apie 5 min. porus bei morką.
    Daržovėms apkepus, suberti miltus ir išmaišyti.
    Tada supilti 1 stiklinę sultinio, likusio nuo mėsos virimo, ir patroškinti apie 3 min..
    Sudėti kukulius, grietinėlę, krienus ir gerai sumaišyti.
    Paskaninti viską druska bei pipirais ir, uždengus, patroškinti apie 5-8 min.
    Patiekti karštus su bulvėmis bei daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas krienų
  • 1 vienetas morkų
  • 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (kapotos)
  • 2 vienetai porų ((baltos dalys))
  • 250 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • 50 mililitrų grietinėlės (30 % riebumo)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 litro sultinio (vištienos arba daržovių)
  • šiek tiek prieskonių (kiaulienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam patiekalui puikiai tinka ir paukštiena.
    Kiaulienos faršą sumaišyti su kiaušiniu, petražolėmis, džiūvėsėliais, druska, pipirais ir kiaulienos prieskoniais.
    Iš gautos masės suformuoti vidutinio dydžio kamuoliukus ir sudėti į puodą su sultiniu.
    Virti apie 30 min.
    Padažui perpjauti baltąsias porų dalis per pusę išilgai ir tada supjaustyti juostelėmis.
    Sutarkuoti morką.
    Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti jame apie 5 min. porus bei morką.
    Daržovėms apkepus, suberti miltus ir išmaišyti.
    Tada supilti 1 stiklinę sultinio, likusio nuo mėsos virimo, ir patroškinti apie 3 min..
    Sudėti kukulius, grietinėlę, krienus ir gerai sumaišyti.
    Paskaninti viską druska bei pipirais ir, uždengus, patroškinti apie 5-8 min.
    Patiekti karštus su bulvėmis bei daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų