Kiaulienos kumpį supjaustykite kepsneliais ir pamuškite juos truputį kūjeliu. Kiekvieną karbonaduką įtrinkite druska, maltais juodaisiais pipirais bei pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Išplakite kiaušinį. Kiekvią kepsniuką mirkykite plakinyje, džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite tol, kol gerai apskrus abi pusės. Valgykite su virtomis bulvėmis, parūgštintomis burokėlių salotomis bei raugintu agurku.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (nalti)
500 gramų kiaulienos kumpio
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kumpį supjaustykite kepsneliais ir pamuškite juos truputį kūjeliu. Kiekvieną karbonaduką įtrinkite druska, maltais juodaisiais pipirais bei pagardinkite mėgstamais prieskoniais. Išplakite kiaušinį. Kiekvią kepsniuką mirkykite plakinyje, džiūvėsėliuose ir dėkite į įkaitintą aliejų keptuvėje. Kepkite tol, kol gerai apskrus abi pusės. Valgykite su virtomis bulvėmis, parūgštintomis burokėlių salotomis bei raugintu agurku.