Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.
Autorius: Gerda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulienos
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.