• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 5 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 0.5 stiklinės acto (ryžių)
  • 0.5 stiklinės sojos padažo
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną.
    Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis.
    Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu.
    Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min.
    Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje.
    Patiekite šiltas su ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Augustė

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 5 česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 2 stiklinės ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 0.5 stiklinės acto (ryžių)
  • 0.5 stiklinės sojos padažo
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną.
    Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis.
    Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu.
    Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min.
    Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje.
    Patiekite šiltas su ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Augustė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų