Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną. Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis. Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu. Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min. Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje. Patiekite šiltas su ryžiais. Skanaus.
Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną. Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis. Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu. Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min. Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje. Patiekite šiltas su ryžiais. Skanaus.