Gaivu ir sveika. Kaliaropė - ne kiekvienam pažįstama, bet su ja susidraugauti verta.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 galva kaliaropių (kumščio dydžio)
- 1 arbatinis šaukštelis majonezo (arba jogurtinė grietinė)
- 1 žiupsnelis svogūnų laiškų
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaliaropę ir morką sutarkuoti burokine tarka.
- Sutarkuotą kaliaropę ir morką padalinti po lygiai, sudėti į indą. Galima šiek tiek pasilikti, kad paskui, paragavus, pakoreguoti proporcijas. Aš dėjau maždaug po lygiai.
- Įberti druskos ir pipirų, įdėti majonezo. Išmaišyti. Papuošti svogūno laiškais. Skanaus.
REKLAMA