• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų sultinio
  • 200 gramų brokolių
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 200 C. Kalakuto krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir išmušti. Pabarstyti druska ir pipirais. Brokolius ir morką apvirti, papriką ir apvirtas daržovės supjaustyti nedideliais gablėliais ir išdėlioti ant mėsos. Susukti vyniotinį ir surišti tvirtu siūlu. Vyniotinį sudėti į gilų kepimo indą, dėti į orkaitę ir kepti 60 min. Nuolat mėsą palaistyti vandeniu. Iškepusį vyniotinį išimti iš orkaitės, nuimti siūlus, suvynioti į foliją ir padėti į išjungtą orkaitę. Paruošti padažą: sultinį, kuriame troškinosi mėsa, nukošti į puodą, supilti grietinėlę ir užvirinti. Sutirštinti miltais. Paskaninti druska ir pipirais. Mėsą išimti iš folijos, supjaustyti, išdėlioti į lėkštes ir užpilti padažu.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas paprikų (saldžioji)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų sultinio
  • 200 gramų brokolių
  • 1 kilogramas kalakutienos krūtinėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 200 C. Kalakuto krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir išmušti. Pabarstyti druska ir pipirais. Brokolius ir morką apvirti, papriką ir apvirtas daržovės supjaustyti nedideliais gablėliais ir išdėlioti ant mėsos. Susukti vyniotinį ir surišti tvirtu siūlu. Vyniotinį sudėti į gilų kepimo indą, dėti į orkaitę ir kepti 60 min. Nuolat mėsą palaistyti vandeniu. Iškepusį vyniotinį išimti iš orkaitės, nuimti siūlus, suvynioti į foliją ir padėti į išjungtą orkaitę. Paruošti padažą: sultinį, kuriame troškinosi mėsa, nukošti į puodą, supilti grietinėlę ir užvirinti. Sutirštinti miltais. Paskaninti druska ir pipirais. Mėsą išimti iš folijos, supjaustyti, išdėlioti į lėkštes ir užpilti padažu.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų