Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių. Po to nusausinkite. Susmulkinkite žalumynus. Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus. Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro. Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.
Autorius: Odeta
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai grietinėlės (10-20%)
200 gramų varškės
šiek tiek druskos
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupkite ir virkite 15-20 minučių. Po to nusausinkite. Susmulkinkite žalumynus. Į varškę įmaišykite grietinėlę, prieskonius, sutrintą česnaką ir žalumynus. Bulves perpjaukite ir ant kiekvieno puselės dėkite varškės įdaro. Galima valgyti arba dar kepti orkaitėje (180 laipsnių) apie 15-20 minučių.