REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus suberti į dubenį, viduryje miltų padaryti įdubą, į kurią supjaustyti kepinių margariną. Rankomis miltus minkyti (trinti), kol gausite trupinius. Į juos sudėti cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius. Dar kartą viską sumaišyti. Įmušti 2 kiaušinius ir supilti pieną pieną. Visus produktus sumaišyti. Kai išmaišysite, masė bus per skysta ir lips prie rankų (ar mentelės), tad reikėtų dėti dar 4 - 5 valgomuosius šaukštus miltų (tiek, kad neliptų prie rankų ir būtų minkšta, o baigti minkyti išėmus iš dubens ant miltais pabarstyto stalo).
- Paimkite volelį ir tešlą išlyginkite iki 3 mm storio. Išspauskite norimos formos ir dydžio kepinio formą (iš tešlos likučių ant saisainio viršaus galima padaryti dekoracijų.
- Dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Sudėtus kepinius reikia aptepti kiaušinio plakiniu, jo pagalba, kepant jie įgaus auksinę spalvą. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180°C temp., kol įgaus gražią auksinę spalvą.
Skanaus :)
REKLAMA