Labai skani, traški ir paprasta užkandėlė. Puikiai tiks šventiniam stalui ar netikėtai užklupus svečiams.
Ant kiekvieno krekerio tepame varškės sūrio (arba trintos varškės su česnakais ir prieskoniais), dedame susuktą lašišos gabaliuką, o į vidurį galime įdėti pusė alyvuogės. Viską papuošiame turimais žalumynais.
Skanaus ;)
Autorius: Olga
INGREDIENTAI:
20 vienetų alyvuogių
200 gramų lašišų (filė)
šiek tiek žalumynų
200 gramų varškės sūrio (tepamas)
20 vienetų krekerių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai skani, traški ir paprasta užkandėlė. Puikiai tiks šventiniam stalui ar netikėtai užklupus svečiams.
Ant kiekvieno krekerio tepame varškės sūrio (arba trintos varškės su česnakais ir prieskoniais), dedame susuktą lašišos gabaliuką, o į vidurį galime įdėti pusė alyvuogės. Viską papuošiame turimais žalumynais.