INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
- 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.
Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).
Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.
Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.
Autorius: Gitana
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų (dideli)
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- šiek tiek prieskonių (druska, pipirai, šašlykų prieskoniai)
- 1.5 litro mineralinio vandens (geriausia "Vytautas")
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustytą mėsą apliejame gazuotu mineraliniu vandeniu. Geriausia "Vytautas", nes jis yra sūraus skonio ir puikiai tiks kaip marinatas.
Į mėsą su mineraliniu dedame pjaustyto svogūno, česnako, prieskonių (aš naudoju juoduosius pipirus, druską, prieskonius šašlykams).
Viską išmaišome ir laikome per naktį vėsioje vietoje.
Patiekti su daržovėmis ir mėgiamu padažu.
Autorius: Gitana
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI