• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek lešių
  • šiek tiek jaučio kumpio
  • šiek tiek dešros (kraujinė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek grybų (džiovinti)
  • 1 vienetas fazanų (krūtinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lęšius su grybais išverdame sultinyje, kraujinę dešrą papjaustę riekelėmis pasikepame svieste, iš bulvės išpjaustę kubą kepame orkaitėje iki pusės užpiltą sultiniu ir uždengę folga. Kumpio riekeles kepame orkaitėje ant grotelių (kad traškesnis būtų) tik po grotelėmis reikalingas indas riebalams kristi. Fazano krutinėlę jei įmanoma - kepti ant kaulo, taip ji bus sultingesnė.

Autorius: Šarūnas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek lešių
  • šiek tiek jaučio kumpio
  • šiek tiek dešros (kraujinė)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek grybų (džiovinti)
  • 1 vienetas fazanų (krūtinėlė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lęšius su grybais išverdame sultinyje, kraujinę dešrą papjaustę riekelėmis pasikepame svieste, iš bulvės išpjaustę kubą kepame orkaitėje iki pusės užpiltą sultiniu ir uždengę folga. Kumpio riekeles kepame orkaitėje ant grotelių (kad traškesnis būtų) tik po grotelėmis reikalingas indas riebalams kristi. Fazano krutinėlę jei įmanoma - kepti ant kaulo, taip ji bus sultingesnė.

Autorius: Šarūnas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų