Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti. Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti. Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo. Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru. Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min. Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.
Autorius: Dita
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
šiek tiek krapų
2 vienetai svogūnų
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytus pievagrybius kepti sausoje keptuvėje tol, kol išgaruos skytis. Tada sudėti smulkintus svogūnus, druską ir įpilti šlakelį aliejaus. Pakeptus grybus atvėsinti. Bulves nuskusti, nupjauti viršų ir išskobti vidų. Pasūdyti. Į grybų masę galima įdėti truputį majonezo. Užpildyti bulvių vidų grybų įdaru. Kepimo indą patepti aliejumi, sudėti bulves ir kepti orkaitėje bulves apie 10-15 min. Prieš valgį papuošti bulvytes smulkintais krapais.