• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ėriuko išpjovos
  • 10 vienetų morkų
  • 1 vienetas cukinijos
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 saujelių ryžių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 50 riekių sviesto
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų ėriuko išpjovos
  • 10 vienetų morkų
  • 1 vienetas cukinijos
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • 150 saujelių ryžių
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • 50 riekių sviesto
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek citrinų sultys

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Atpjauti ėrienos gabalėlį, išmušti, įtrinti gruziniškomis žolelėmis, aptepti garstyčiom. Įkaitinti keptuvę. Kepti.
  2. Kitoje keptuvėje ištirpinti sviestą ir,po mažu, berti cukrų, sudėti morkas ir lazdelėmis pjaustytą cukiniją. Kai pradės karamelizuotis, sudėti pjaustytus slyvinius pomidorus, įspausti citrinos sulčių ir įdėti šaukštelį garstyčių bei dar šiek tiek pakepti.
  3. Išvirti ryžius, kad ryžiai įgautų auksinį atspalvį. Baigus virt, berti žiupsnelį ciberžolės.

    Pateikti su mėgstamu padažu. Papuošti galima šviežiais svogūno laiškais.

    SKANAUS.

Autorius: Erikas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų