REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 14
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Paruošti trapią tešlą: šaltą sveistą sutarkuoti į dubenį, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, cukrų, druską ir viską minkyti. Įmušti kiaušinį, vėl minkyti.
- Tešlą padalinti į du gabaliukus, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldymo kamerą bent 1 valandai.
- Kai tešla atšals, imti apvalią kepimo formą, ją iškloti kepimo popieriumi ir sutarkuoti dalį tešlos.
- Tuomet iš tešlos suformuoti aukštesnį kraštelį ir lygiai paskleisti uogienę. Užtarkuoti likusią tešlą.
- Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių, kol viršus ir apačia įgaus rusvą atspalvį.
- Iškepusį pyragą palikti atvėsti, tuomet išimti iš formos ir aplieti tipintu šokoladu.
- Viršų papuošti džiovintais bananais ir kokosų drožlėmis.
- Puikus pyragas mamai, motinos dienos proga, prie rytinio kavos/arbatos puodelio. Skanaus!
REKLAMA