Jauną cukiniją supjaustyti plonomis juostelėmis. Dideles cukinijas reikėtų nulupti. Kiekvieną cukinijos juostelę apkepti keptuvėje (įkaitinti šiek tiek aliejaus) iš abiejų pusių. Tą patį padaryti su šoninės juostelėmis. Varškę sumaišyti su sutrintu česnaku ir smulkintais žalumynais. Ant cukinijos juostelės dėti šoninės juostelę. Šoninę ištepti varške ir susukti. Kad ritinėliai neišsiskleistų persmeigti mediniu pagaliuku-smeigtuku. Skanu ir greita :)
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
1 česnakų
200 gramų varškės
200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
šiek tiek žalumynų
1 vienetas cukinijos (nedidelė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jauną cukiniją supjaustyti plonomis juostelėmis. Dideles cukinijas reikėtų nulupti. Kiekvieną cukinijos juostelę apkepti keptuvėje (įkaitinti šiek tiek aliejaus) iš abiejų pusių. Tą patį padaryti su šoninės juostelėmis. Varškę sumaišyti su sutrintu česnaku ir smulkintais žalumynais. Ant cukinijos juostelės dėti šoninės juostelę. Šoninę ištepti varške ir susukti. Kad ritinėliai neišsiskleistų persmeigti mediniu pagaliuku-smeigtuku. Skanu ir greita :)