• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų svogūnų (laiškai)
  • 300 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų grietinės
  • 500 gramų tešlos (Mišinys cepelinams iš parduotuvės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, sutarkuoti. Į tarkius supilti "mišinį cepelinams", gerai išmaišyti ir palikti 5min, kad išbrinktų (jei masė skystoka, įpilti truputį bulvių krakmolo). Į faršą įmušti kiaušinį, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų, druskos. Iš masės formuoti delno dydžio paplotėlius, dėti įdarą. Suformuotus cepelinus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, virti 25-30 min atidengus puodą. Patiekti užpylus spirgučiais ir grietine. Skanaus!

Autorius: inga

INGREDIENTAI:

  • 2 kilogramai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų svogūnų (laiškai)
  • 300 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos
  • 450 gramų grietinės
  • 500 gramų tešlos (Mišinys cepelinams iš parduotuvės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, sutarkuoti. Į tarkius supilti "mišinį cepelinams", gerai išmaišyti ir palikti 5min, kad išbrinktų (jei masė skystoka, įpilti truputį bulvių krakmolo). Į faršą įmušti kiaušinį, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų, druskos. Iš masės formuoti delno dydžio paplotėlius, dėti įdarą. Suformuotus cepelinus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, virti 25-30 min atidengus puodą. Patiekti užpylus spirgučiais ir grietine. Skanaus!

Autorius: inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų