• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 600 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti,nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje, kad nesukristų. Iš sviesto ir miltų paruošiamas užpilas. Į jį įpilti pieno tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

    Skanaus!

Autorius: mia30

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek muskato
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 600 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti,nuplauti briuselio kopūstai išverdami pasūdytame vandenyje, kad nesukristų. Iš sviesto ir miltų paruošiamas užpilas. Į jį įpilti pieno tuomet gaunasi padažas. Jis kiek palaikomas, kad sutirštėtų, o po to pagardinamas pipirais, muskato riešutu ir citrinos sultimis. Briuselio kopūstai apliejami šiuo padažu, patroškinami ir apibarstomi tarkuotu sūriu.

    Skanaus!

Autorius: mia30

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų