• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 8 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 2 vienetai paprikų
  • 500 gramų vyšnių
  • 4 vienetai antienos (krūtinėlė, filė)
  • 2 acto (balzaminis)
  • 75 mililitrai raudonojo vyno
  • 250 gramų makaronų
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek kajeno pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Subadykite nuplautos antienos odelę ir pabarstykite druska, pipirais. Į skardą sudėkite 4 šakeles čiobrelių, ant jų - mėsą odele į viršų. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Vyšnias supjaustykite per pusę, išimkite kauliukus. Makaronus virkite 15 min., nukoškite, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Mėsą išimkite.
    Paruoškite padažą: mėsos nuovirą perkoškite, sumaišykite su vynu, actu. Keptuvėjė paskrudinkite cukrų, sudėkite vyšnias, sutrintus gvazdkėlius, paprikas, druską ir kajeno pipirus. Maišydami įpilkite mėsos nuovirą su vynu. Sudėkite likusius čiobrelius, sutirštinkite krakmolu, sumaišytu su dviem šaukštais vandens. Mėsą supjaustykite griežinėliais ir patiekite su padažu ir makaronais.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 8 vienetai čiobrelių (šakelės)
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis krakmolo
  • 2 vienetai paprikų
  • 500 gramų vyšnių
  • 4 vienetai antienos (krūtinėlė, filė)
  • 2 acto (balzaminis)
  • 75 mililitrai raudonojo vyno
  • 250 gramų makaronų
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek kajeno pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Subadykite nuplautos antienos odelę ir pabarstykite druska, pipirais. Į skardą sudėkite 4 šakeles čiobrelių, ant jų - mėsą odele į viršų. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Vyšnias supjaustykite per pusę, išimkite kauliukus. Makaronus virkite 15 min., nukoškite, sudėkite sviestą ir išmaišykite. Mėsą išimkite.
    Paruoškite padažą: mėsos nuovirą perkoškite, sumaišykite su vynu, actu. Keptuvėjė paskrudinkite cukrų, sudėkite vyšnias, sutrintus gvazdkėlius, paprikas, druską ir kajeno pipirus. Maišydami įpilkite mėsos nuovirą su vynu. Sudėkite likusius čiobrelius, sutirštinkite krakmolu, sumaišytu su dviem šaukštais vandens. Mėsą supjaustykite griežinėliais ir patiekite su padažu ir makaronais.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų