INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji, malta)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome.
Gautoje masėje apvoliojame sparnelius ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji, malta)
- 1 kilogramas vištienos sparnelių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienos)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome.
Gautoje masėje apvoliojame sparnelius ir paliekame marinuotis bent kelioms valandoms.
Kepame orkaitėje arba ant grotelių apie 40 min.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI