• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Krabų lazdelių ir ryžių mišrainė man visuomet asocijuojasi su pavasariu. Nežinau ar aš viena tokia, bet taip jau yra. Ir manau ne tik todėl, kad mišrainėje susimaišo geltona, žalia, balta ir rausva spalvos… Mišrainė taip pat yra lengva, gaivi, neapsunkinanti ir, žinoma, super paprastai paruošiama”, – sako tinklaraštininkė Liucija.

„Krabų lazdelių ir ryžių mišrainė man visuomet asocijuojasi su pavasariu. Nežinau ar aš viena tokia, bet taip jau yra. Ir manau ne tik todėl, kad mišrainėje susimaišo geltona, žalia, balta ir rausva spalvos… Mišrainė taip pat yra lengva, gaivi, neapsunkinanti ir, žinoma, super paprastai paruošiama”, – sako tinklaraštininkė Liucija.

REKLAMA

Reikės: 375 ml virtų ryžių; 200 g krabų lazdelių; 325 g konservuotų kukurūzų; 1 agurko; 3 valg. š. majonezo; 2 saujų susmulkintų svogūnų laiškų; 1 saujos susmulkintų šviežių krapų; druskos, juodųjų pipirų.

Gaminimas

Krabų lazdeles supjaustome griežinėliais, agurką supjaustome smulkiais gabalėliais (jei agurko odelė stora, ją nulupame). Nuo kukurūzų nupilame skystį.

Viename inde sumaišome visus ingredientus, pagardiname druska, pipirais pagal skonį. Jei reikia įdedame daugiau majonezo. Skanaus!

Mišrainę taip pat galima pagardinti ir susmulkintais kietai virtais kiaušiniais.

Šaltinis: Lithuanian in the USA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų