Mūsų skaitytojams atrinkome daugiausia dėmesio sulaukusius mišrainių receptus, kuriuos pateikiame žemiau:
Populiariai mišrainei netikėtą skonį suteiks 1 produktas: norėsite dar ir dar
Ar jau galvojote, kuo nustebinsite svečius? Tinklaraštis „Samčio užrašai“ siūlo jums išmėginti populiarią ir lietuvių pamėgtą krabų lazdelių miršainę su netikėtu ingredientu - apelsinu. Visą receptą skaitykite čia.
Pamirškite baltą mišrainę. Lietuvių širdis užkariauja šis skanėstas
Išradingieji Virtuvės mitų griovėjai, kartu su Alfu Ivanausku, šventiniam stalui siūlo itin gardžią mišrainę. Ir, beje, tai nebus daugelio lietuvių pamėgta vadinamoji balta mišrainė. Visą receptą rasite čia.
Mišrainė visai šeimai: valgysite, net ausys linksės
Pasirūpinkite gardžia mišraine visai šeimai. Pagaminti ilgai netruksite, tačiau skoniu mėgausitės ilgai. Ingredientus, tikėtina, rasite savo šaldytuve, todėl gaminkite ir valgykite į valias: net ausys linksės. Visą receptą rasite čia.
Pigu ir greita: ši sluoksniuota mišrainė prikaustys giminaičių dėmesį
Jau svarstote, ką gaminsite šventiniam stalui? Tuomet siūlome jums išbandyti šį mišrainės receptą, kuris tikrai nepaliks abejingų susirinkusių svečių. Visą receptą rasite čia.
Šią mišrainę vadina tortu: paragavę sako, kad ne veltui
Šventės jau beldžiasi į namus, todėl pats laikas galvoti, ką patieksite svečiams ant vaišių stalo. Išbandę šią mišrainę, drąsiai ją rekomenduosite ir kitiems. Paruošti labai lengva, o rezultatas pranoks lūkesčius. Visą receptą rasite čia.