Reikės: 500–600 gr kalakutų šlaunelių mėsos, 2 morkų, 1–2 svogūnų, 2 skiltelių česnako, 1 v.š. miltų, 1 v.š. pomidorų padažo, 2 v.š. grietinės, pipirų ir druskos, česnakinių prieskonių, paukštienos prieskonių, prieskoninių žolelių, aliejaus kepimui (naudojau kokosų aliejų).
Kalakutieną supjausčiau gabaliukais ir pagardinau prieskoniais. Morkas sutarkavau burokine trintuve, svogūnus ir česnaką supjausčiau. Keptuvėje, ant aliejaus apkepiau kalakutieną, paskui sudėjau svogūnus, česnaką ir morkas.
Į apkeptas daržoves įdėjau miltų, išmaišiau, sudėjau pomidorų padažą, grietinę. Supyliau vandenį, kad mėsa būtų kiek apsemta. Išmaišiau, pagardinau prieskoniais ir druska. Keptuvę uždengiau dangčiu ir kepiau guliašą dar ~ 20 min. Karts nuo karto pamaišykite, jei padažas labai sutirštės, įpilkite vandens.
Patiekiau kalakutienos guliašą su bulvių koše. Gardumėlis, apsivalgymas garantuotas. Skanaus!