• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Ieškote neįprasto makaronų recepto? Išbandykite šefės, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorės Julijos Steponavičiūtės-Vosylės  siūlomą receptą, kuriame susilieja pelėsinio sūrio ir saldžios kriaušės skoniai.

Ieškote neįprasto makaronų recepto? Išbandykite šefės, tinklaraščio „Kitchen Julie“ autorės Julijos Steponavičiūtės-Vosylės  siūlomą receptą, kuriame susilieja pelėsinio sūrio ir saldžios kriaušės skoniai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Makaronams reikės:

  • 360 g spagečių
  • 2 didelių kriaušių
  • Alyvuogių aliejaus kepimui
  • 150 g gorgonzola pelėsinio sūrio
  • Saujos šviežių rozmarinų
  • 1 citrinos žievelė ir šlakelis sulčių
  • Tarkuoto kietojo sūrio

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Kriaušes supjaustyti, išimti sėklas ir kotelius.
  2. Jas apkepti didelėje keptuvėje įdėjus ir rozmarino lapelius.
  3. Sudėti gorgonzolą ir įmaišyti nutarkuotą citrinos žievelę, įspausti šiek tiek citrinos sulčių.
  4. Kol padažas troškinasi, pagal instrukciją ant pakelio išvirti makaronus (svarbu jų nepervirti).
  5. Išvirtus makaronus sumaišyti su padažu. Dėti į lėkštes ir pabarstyti plonu sluoksniu sūrio.

Daugiau apie „IKI šefų kovos“ – čia

Laida „IKI šefų kovos“ – šeštadienais 17:30 val. per TV3!

Gairės:
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
Gairės:
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų