Makaronams reikės:
- 360 g spagečių
- 2 didelių kriaušių
- Alyvuogių aliejaus kepimui
- 150 g gorgonzola pelėsinio sūrio
- Saujos šviežių rozmarinų
- 1 citrinos žievelė ir šlakelis sulčių
- Tarkuoto kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
- Kriaušes supjaustyti, išimti sėklas ir kotelius.
- Jas apkepti didelėje keptuvėje įdėjus ir rozmarino lapelius.
- Sudėti gorgonzolą ir įmaišyti nutarkuotą citrinos žievelę, įspausti šiek tiek citrinos sulčių.
- Kol padažas troškinasi, pagal instrukciją ant pakelio išvirti makaronus (svarbu jų nepervirti).
- Išvirtus makaronus sumaišyti su padažu. Dėti į lėkštes ir pabarstyti plonu sluoksniu sūrio.
Daugiau apie „IKI šefų kovos“ – čia.
Laida „IKI šefų kovos“ – šeštadienais 17:30 val. per TV3!
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!