Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - gaminam be mėsos" mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip namuose įdomiau pagaminti raugintus kopūstus.
Tomas jiems pagardinti naudoja ropę, morką, raudonėlį, čiobrelį, kmynus ir kitus prieskonius. Tomas pataria ruošiamus kopūstus dešimt minučių lengvai “masažuoti” rankomis, o tuomet palikti savaitei fermentuotis.
Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.
Vylius Blauzdavičius rekomenduoja padažą prie žuvies. Šis padažas tobulai tinka patiekti prie žuvies, ypač riebesnės, tokios kaip lašiša - padažas gaivus, spalvingas, jam reikės vos kelių ingredientų.
Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.
Mindaugas Rainys skuba dalintis tobula namine granola.
Puiki, sveikesnė, vaikų taip mėgstamų sausų pusryčių alternatyva - gardi naminė granola. O ši granola puiki dar ir dėl moliūgų sėklų, riešutų, džiovintų uogų ir cinamono prieskonio.
Receptą, ką pagamino Mindaugas, žiūrėkite vaizdo įraše.
Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.