• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiemos metu įvairiausiais prieskoniais gardiname savo karštuosius patiekalus ir bandome jiems suteikti naujus skonius. Tačiau pagardinę savo maistą šiuo, šaltuoju metu laikotarpiu mėgstamu, prieskoniu, jūs ne tik įgausite daug vitaminų, bet ir net sulieknėsite!

6

Žiemos metu įvairiausiais prieskoniais gardiname savo karštuosius patiekalus ir bandome jiems suteikti naujus skonius. Tačiau pagardinę savo maistą šiuo, šaltuoju metu laikotarpiu mėgstamu, prieskoniu, jūs ne tik įgausite daug vitaminų, bet ir net sulieknėsite!

REKLAMA

Tikrasis imbieras – imbierinių šeimos prieskoninis augalas, kurio šakniastiebyje yra nuo 1 iki 3 % eterinių aliejų. Imbieras virtuvėje naudojamas kaip prieskonis.

Imbieras padeda kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje. Šis populiarusis prieskonis gali padėti išvengti gliukozės kiekio padidėjimo po saldaus ar daug angliavandenių turinčio maisto. 

Jis taip pat padeda deginti riebalus, gerina virškinimą, stiprina imunitetą, apsaugo nuo bakterinių infekcijų ir apsinuodijimo, slopina uždegimus ir lengvina menstruacijų skausmus.

Taip pat galima imbiero šaknis sutarkuoti ir pagardinti arbatą ar karštuosius patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų