Močiutės cepelinai su mėsa
Skaniausi močiutės cepelinai, kuriuos ypatingai gardu skanauti su spirgučių ir svogūnų padažu.
Ponia Biruta verda cepelinus tik iš savo darže užaugintų bulvių, na o tiems, kas jas perka, pataria rinktis „Veneta“ rūšį, kad bulvės būtų krakmolingos.
Receptą žiūrėkite:
Cepelinai su jautiena ir rūkyto kumpio padažu
Virtuvės šefas Tomas Rimydis pasiūlė neeilinius cepelinus. Tai, anot jo, puikūs cepelinai, kurie patiks visai šeimai, tad ant stalo bus tiekiami tikrai dar ne kartą.
Receptą žiūrėkite:
Kepti cepelinai su mėsa
Vylius Blauzdavičius pasiūlė keptus cepelinus. Tai ypatingai skanūs cepelinai su mėsa. Taip pat, tai puiki idėja, kaip skaniai pašildyti ir paruošti likusius cepelinus iš praeitos dienos.
Receptą žiūrėkite:
Apvalūs cepelinai su varške ir peletrūnais
Ypatingai skanūs apvalūs cepelinai su varške ir peletrūnais, puiki idėja šeimos pietums. Gardu tiekti net su traškiomis šoninės riekelėmis.
Receptą žiūrėkite:
Virtų bulvių cepelinai su pastarnokais ir triušiena
Cepelinai gali būti ir tokie - su pastarnokais, triušiena, o jei mėgstate ir su putpelės kiaušiniais, įsitikinęs Tomas Rimydis.
Receptą žiūrėkite: