Ji įsitikinusi, kad tokį patiekalą pagaminti tikrai neužtruksite, o rezultatas jus maloniai nudžiugins.
Reikės:
0.5 kg.malto kiaulienos ir jautienos faršo ( tiks bet koks ), 1 kiaušinio, 2 batono riekelių ( išmirkytų piene ), 1 svogūno ( smulkinto ), maltos mėsos prieskonių, džiovintų špinatų (ar kt.žalumos ), druskos, 2 - 3 virtų burokėlių ( tarkuotų ), 2 - 3 virtų bulvių, poro, majonezo
Iš recepte išvardintų produktų pasidariau kotletukus, kuriuos sudėjau į kepimo skardą su kepimo popieriumi.
Ant kotletukų po šaukštą uždėjau virtas ir sugrūsta bulves, pjaustyto poro. Sutarkavau burokėlius, pagardinau majonezu ir uždėjau ant poro (gavosi kepurėlė).
Taip paruoštus kotletus kepiau 200 laipsnių orkaitėje 30 - 35 min.
Nepaprastai skanūs gavosi kotletukai - kepuriukai, o burokėliai tiko tobulai (tokio rezultato net pati nesitikėjau).
Skanaus!