Siūlome paskanauti gardžių troškintų kotletų. Neabejojame, kad visa šeima džiaugsis. Recepto autorė Irina sako, kad tiek komplimentų dėl gardžios vakarienės ji seniai bebuvo sulaukusi.
Jums reikės:
500 gramų kiaulienos arba kito mėgstamo faršo, smulkinto svogūno, kelių skiltelių česnako, 2 kiaušinių, 1 morkos, petražolių, mėgstamų prieskonių, džiuvėsėlių.
Į faršą įmuškite vieną kiaušinį, susmulkinkite česnaką, prieskonius, sutarkuokite morką, sutrinkite petražoles.
Formuokite kotletus. Traškią plutelę suformuos džiūvėsėliai ir kiaušinio plakinys, kuriuose reikia paniruoti kotletus, prieš kepant.
Patiekite su mėgstamu garnyru - bulvių koše, ryžiais ar daržovėmis.