Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.
„Šitie blynai labai sotus, taigi tikrai tiktų ir pietums. Jei neturite šviežių kukurūzų, juos puikiai galite pakeisti konservuotais. Aš naudoju čederio sūrį. Čederį pasirinkau dėl jo skonio ir dėl to, kad labai gerai lydosi net ne prie aukštos temperatūros“, – apie savo patiekalą kalbėjo Vylius.
Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis gamino omleto suktinį su sūdytu upėtakiu.
Restorano „Kavos era“ virtuvės šefė Živilė paruošė pusryčių skrebutį su avokadu, burokėlių humusu ir be lukšto virtais kiaušiniais.
Virtų bulvių blyneliai su sūriu ir kukurūzais
Pusryčiai, kurie suteiks energijos puikiai dienos pradžiai. Blynelius paruošti nėra sudėtinga, nereikia daug laiko, o ragauti labai gardu.
Omleto suktinis su sūdytu upėtakiu
Įprastą pusryčių omletą galima paruošti daug įdomiau, tačiau visiškai nesudėtingai. Būtent taip galima pusryčius paversti ypatingais ne tik gardžiu skoniu, bet ir puikiu patiekimu.
Pusryčių skrebutis su avokadu, burokėlių humusu ir be lukšto virtais kiaušiniais
Sotūs, gardūs ir nesudėtingai paruošiami pusryčiai sužavės kiekvieną šeimos narį, nes ir atrodo ypatingai, o ragauti labai skanu. Skrebutį labai tinka skurdinti grilyje arba keptuvėje, tačiau orkaitėje nepatarčiau, nes gali per daug sudžiūti.