• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol laikas, praleistas virtuvėje, taps kur kas malonesnis – virtuvės šefas Justinas Kapkovičius pasiruošęs kiekvieną dieną pateikti po naują receptą, kurį nesunkiai pritaikysite ir savo namuose.

Nuo šiol laikas, praleistas virtuvėje, taps kur kas malonesnis – virtuvės šefas Justinas Kapkovičius pasiruošęs kiekvieną dieną pateikti po naują receptą, kurį nesunkiai pritaikysite ir savo namuose.

REKLAMA

Nauja TV3 žiniasklaidos grupės laida „Šviežios idėjos su „Lidl“ įrodys, kad gaminti iš tiesų galime kiekvienas. O kuo virtuvės šefas nustebins jau šiandien?

Nesunkus receptas

Nuo įvairių sriubų, troškinių, kepsnių ar apkepų – žiūrovai kiekvieną dieną pamatys po naują, nesunkiai paruošiamą, tačiau ypatingo skonio receptą, kurį neabejotinai norėsis išbandyti ir patiems.

O štai tikra pirmadienio žvaigždė – pomidorai, arba itin paprastai paruošiama, į Italiją nukelianti „Pappa al pomodoro“ sriuba. Kaip pasigaminti šią tirštą, sodrią ir pilną skonių sriubą, žiūrovai išvys vos per… pusantros minutės!

Tačiau viskas įmanoma, kai patarimais dalijasi garsiam sostinės restoranui „Telegrafas“ vadovaujantis virtuvės šefas J. Kapkovičius. Su jo pagalba, nesunkiai perprasite kiekvieną recepto žingsnį – beliks tik pasirūpinti produktais, kuriuos nesunkia rasite parduotuvėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Pappa al pomodoro“ sriuba

Sriubai reikės:

  • 70 ml aliejaus skrudinimui;
  • 2 svogūnų;
  • 8 česnako skiltelių;
  • 1,2 kg pomidorų;
  • 300 ml daržovių sultinio;
  • 250 g duonos;
  • šviežio baziliko;
  • druskos;
  • šviežiai grūstų pipirų.

Gaminimo eiga

REKLAMA

Česnaką ir svogūną susmulkinkite ir apkepkite ant mažos ugnies. Sudėkite pomidorus, uždenkite juos dangčiu ir patroškinkite dar 15 minučių. Tuomet supilkite daržovių sultinį, pridėkite druskos, pipirų ir dar šiek tiek pavirkite.

Patiekalui sotumo priduos duona. Tiesa, anot virtuvės šefo, ji nebūtinai turi būti šviežia – kuo puikiausiai tinka ir ta, kuri namuose jau užsistovėjo. Sudėję pjaustytą duoną, įdėkite patiekalą pasitroškinti dar 20 minučių į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Skanaus!

Daugiau receptų ieškokite čia: www.tv3.lt/maistas arba https://receptai.lidl.lt/

„Šviežios idėjos su „Lidl“ receptai –  kiekvieną dieną per TV3 ir TV8!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų