Laidos svečias – Marius – tinklaraščio maistokeliones.lt autorius, sako, kad labai mėgsta keliauti ir gaminti, jis turi didelę silpnybę kokybiškam ir egzotiškam maistui. Taigi, jis nukels mus į Aziją. Marius pademonstruos, kaip pagaminti tradicinę Tom Jum sriubą, kurią įkvėpė kelionės po Aziją.
Kartu su nuolatiniu laidos šefu, istorinės virtuvės žinovu Tomu Rimydžiu keliausim į spalvingąją Meksiką. Tomas dalinsis savo asmenine istorija, nes būtent nuo Meksikos virtuvės jis pradėjo savo, kaip profesionalaus šefo, kelią. T. Rimydis gamins jo vaikų labai mėgstamą čili troškinį, bet ne su įprastai naudojama jautiena, o su vištiena, ir tradicines tacos.
Kitas nuolatinis laidos svečias Vylius prisimins išsiilgtą Italiją. Jis nustebins – gamins ne tradicinę picą ar pastą, bet lauže keps bulves ir pateiks jas su specialiu tuno ir ančiuvių padažu.
Keptos bulvių riekelės su tunu
Greitai ir nesudėtingai paruošiamas patiekalas tiesiai iš Italijos virtuvės. Skonis, kuris sužavės kiekvieną prisėdusį prie stalo, o ypatingas tuno padažas kiekvieną kąsnelį pavers išskirtiniu.
Čili „Con carne“ su vištiena
Meksikietiškas patiekalas, kuris taps tikra puošmena ant kiekvieno stalo ir maloniai nustebins ne tik išskirtiniu patiekimu, bet ir labai puikiu skoniu.
Tailandietiška sriuba su vištiena, krevetėmis ir kokoso pienu
Sušildanti ir labai gardi tailandietiška sriuba, kurią nėra sudėtinga pagaminti, o taps pamėgta kiekvieno virtuvėje. Žaliosios citrinos sultis nerokemenduojama pilti į verdančią sriubą ar karštą troškinį, nes sultys nuo karščio tampa karčios, tad jas reikėtų visada pilti tik pačioje pabaigoje.
##UArticlesInsert_Video_getVideo_tv3Play/11151103/autoplay=0#